De groene Valleienroute, of een rondje België

In de wisselvallige augustusmaand van 2019 reden we het huis uit om te beginnen aan  een ‘Rondje België’. Een 1666 km lange afwisselende tocht langs de winderige Noordzeekust, door België, Noord-Frankrijk, Luxemburg en de Eifel in Duitsland.

Benieuwd hoe het ons is gegaan? Lees het verslag via de link 2019 De Groene valleienroute Veel inspiratie en leesplezier.

IMG_0077

6 gedachtes over “De groene Valleienroute, of een rondje België

  1. Heel leuk om te lezen Willem. We zagen jullie toevallig bepakt en bezakt fietsen iets voor10 uur, ter hoogte van het fietspad bij Smiths fabriek. Wij op weg naar de kerk. Super slecht weer inderdaad, maar uiteindelijk ook nog heel mooi weer!

    Groetjes,

    Jeannine

    Geliked door 1 persoon

  2. Wat een leuk reisverslag! Zo kon ik vanuit mijn luie stoel met jullie mee genieten! Je subtiele woordspelingen zijn een genoegen!
    Doe volgend jaar maar eens een rondje “ Mainz” – wel als er hier een van de vele wijn feesten is!
    Nu de laatste loodjes van de Weinleese, oftewel er wordt nog hard gewerkt om de druiven te oogsten, ik mag vanmiddag zlefs een paar rijen meeplukken ( kan geen kwaad meer)
    Omdat donderdag a.s. hier Feiertag is kom ik een aantal dagen naar NL-huis om weer lekker Nederlands te kletsen, in te kopen en mijn familie te bezoeken!
    Ken je trouwens de App Polarsteps? Daarmee kun je een door jou te bepalen groep laten delen in je reisverslag – dat kan dagelijks of achteraf en bij de foto’s tekst en als toetje, daaruit ontstaat een foto boek. Zo heb ik mijn reis in Sri Lanka verslag gedaan
    https://www.polarsteps.com/VeraVrijburg/1236932-sri-lanka-2019?s=bf399277-f681-45e5-81b3-f9d1d4dad073
    in ieder geval, blijf reizen en schrijven!
    Groet
    vera

    Like

    1. Hallo Vera,
      Dank je. Wie weet een keertje op de fiets naar Mainz met als toetje een paar heerlijke wijntjes.
      Polarsteps kende ik. Ik ook erg handig met het kaartje erbij. Ook jouw verhaal is leuk om te lezen. Dat was ook een mooie reis naar Sri Lanka. Succes in wijngaard en met je winkeltje. Groet, Willem

      Like

  3. Hallo Marja en Willem

    Vanmorgen jullie mooie fietstocht doorgelezen ook de foto s die erbij hoorden Hartelijk dank voor het toezenden

    Lieve groet Ank en COR

    Like

Geef een reactie!